Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon a discutat cu Derek J. Hogan despre vectorul extern al Republicii Moldova

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și ambasadorul SUA în Moldova Dereсk J. Hogan
Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA în Moldova Dereсk J. Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova a fost primit astăzi la Președinție de șeful statului, Igor Dodon.

CHIȘINĂU, 29 iul – Sputnik. Intensificarea dialogului cu partenerii americani demonstrează direcția corectă aleasă de Președinție, în comun cu Parlamentul și Guvernul, după schimbarea pașnică a guvernării, și este o dovadă în plus a necesității promovării echilibrului în relațiile externe cu țările atât din Est, cât și din Vest. Declarația îi aparține președintelui țării, Igor Dodon, și a fost făcută în cadrul întrevederii pe care a avut-o cu ambasadorul SUA în Moldova, Derek J. Hogan.

Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Politică
Ce a vrut să afle ambasadorul american Dereck J. Hogan de la președintele Dodon

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova a fost primit astăzi la Președinție de șeful statului, Igor Dodon.

”Am examinat întregul spectru al relațiilor moldo-americane. Am salutat ascensiunea dialogului bilateral în toate domeniile de interes comun”, a declarat președintele.

Cei doi oficiali au mai discutat despre rezultatele vizitelor recente ale reprezentanților Departamentului de Stat și ai Agenției pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0