Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce se întâmplă la frontieră: Serviciul Vamal a venit cu precizări

© Photo : Serviciul Vamal al Republicii MoldovaPunct vamal, foto de arhivă
Punct vamal, foto de arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
După ce aseară Serviciul Vamal a atenționat transportatorii în legătură cu situația dificilă creată la intrarea în România prin postul vamal ”Giurgiulești-Galați”, instituția a venit cu puțin timp în urmă cu noi detalii.

CHIȘINĂU, 25 iul – Sputnik. Serviciul Vamal a informat în această seară că prin postul vamal ”Giurgiulești-Galați” se trece în continuare cu dificultate.

Instituția își reiterează îndemnul către transportatorii de mărfuri să evite traversarea frontierei prin postul vamal "Giurgiulești-Galați", unde este semnalat și în momentul de față trafic îngreunat.

”Circulația a devenit dificilă după ce ieri, 24 iulie, omologii români au anunțat despre efectuarea unui studiu de cronometrare a timpilor la postul vamal respectiv, procesarea datelor referitoare la automarfare fiind încetinită pe partea română”, a explicat Serviciul Vamal într-un comunicat.

Transportatorilor de mărfuri  li se recomandă în continuare insistent să opteze pentru alte posturi vamale (Leușeni-Albița și Sculeni).

 

Fluxul de știri
0