Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Adus acasă pe targă: Intervenție transfrontalieră SMURD – video

Abonare
Un cetățean al Republicii Moldova a fost adus din România la Chișinău de un echipaj SMURD. Acesta a fost rănit în urma unui accident rutier produs în țara vecină.

CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. Un bărbat de 48 de ani, cetățean al Republicii Moldova, care a suferit un accident rutier în România, a fost adus la Chișinău de un echipaj SMURD.

Bărbatul a fost transportat de Serviciul Mobil de Reanimare şi Descarcerare al Republicii Moldova. Conform datelor prezentate de IGSU, bărbatul a suferit diverse traumatisme în urma unui accident rutier care s-a produs pe data de 4 iulie pe teritoriul țării vecine.

Pentru preluarea pacientului a fost mobilizat un echipaj SMURD din Moldova care a fost trimis la Braşov. Pe parcursul drumului, bolnavul a fost monitorizat constant de medici și paramedici.

”Pacientul a fost adus în siguranță la Chișinău, fiind ulterior internat la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale”, precizează IGSU.

Potrivit salvatorilor, de la începutul acestui an au fost efectuate 5 misiuni transfrontaliere SMURD.

Fluxul de știri
0