Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea își face de cap: Prognoza actualizată până la sfârșitul lunii iulie

© Sputnik / Evghenii PanasencoVremea își face de cap
Vremea își face de cap - Sputnik Moldova
Abonare
Vreme instabilă până la sfârșitul acestei luni: Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele șapte zile.

CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. În următoarea perioadă vom avea parte de condiții meteo complicate. Meteorologii au prognozat instabilitate atmosferică pe arii extinse.

În raioanele de nord și de centru vor cădea mâine precipitații însoțite de descărcări electrice. Acestea ar putea continua și în zilele următoare.

Joi se vor înregistra valori termice maxime de 28..30 de grade Celsius. Sâmbătă și duminică temperaturile vor fi aproape caniculare – între 30 și 32 de grade. Aceleași caracteristice termice se vor păstra până aproape de sfârșitul lunii iulie.

© Photo : SHS / 7 zile - Meteo7 zile - Meteo
Vremea își face de cap: Prognoza actualizată până la sfârșitul lunii iulie - Sputnik Moldova
7 zile - Meteo

Și meteorologii din România au anunțat anterior că, în ultimele zile din iulie şi primele din august, valorile termice vor urca în unele zone până la maxime de peste 34 de grade Celsius. Ploile de scurtă durată vor fi prezente pe toată perioada de prognoză, potrivit Administraţiei române de Meteorologie (ANM).

Fluxul de știri
0