Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Gest disperat: Un cetățean strain a sărit pe geam la Aeroportul Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariAeroportul Chișinău
Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un cetățean străin a reușit să intre neautorizat pe teritoriul Moldovei, forțând un geam de la Aeroportul Chișinău. Oamenii legii nu au reușit să-l rețină.

CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. Un cetățean al Tadjikistanului a forțat un geam din zona sterilă a Aeroportului Internațional Chișinău, în această dimineață, intrând neautorizat pe teritoriul Republicii Moldova. Acesta și-a pierdut urma și, deocamdată, nu a fost găsit, potrivit Poliției de Frontieră.

Международный аэропорт Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Lucruri nespuse despre celebra melodie care răsună pe Aeroportul Internațional Chișinău

Odată ajuns pe Aeroportul Chișinău, bărbatul nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova, pentru că anterior încălcase regimul de ședere pe teritoriul țării noastre, aflându-se aici o perioadă mai îndelungată decât permite legea.

În această situație, cetățeanul din Tadjikistan a recurs la un gest extrem: a forțat un geam din sala controlată de operatorul de aeroport SRL „Avia Invest”, dispărând într-o direcție necunoscută, în jurul orei 04:00.

Pe acest caz, la Aeroportul Chișinău a fost inițiată o anchetă internă. Poliția de Frontieră anunță că va reveni cu amănunte.

Reporterul Sputnik a încercat să contacteze, în după-amiaza zilei de astăzi, reprezentanții serviciului de presă al Poliției de Frontieră, însă nimeni nu a răspuns la telefon.

Fluxul de știri
0