Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident violent la o spălătorie auto: Un copil de 12 ani, spitalizat - Video

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaРабота автомобильной мойки в Великом Новгороде
Работа автомобильной мойки в Великом Новгороде - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident violent s-a produs la o spălătorie auto din Petroșani, România. O fetiță de 12 ani a fost spitalizată după ce automobilul în care se afla a intrat în plin în boxele spălătoriei.

CHIȘINĂU, 23 iul - Sputnik. Câțiva angajați ai unei spălătorii auto din localitatea Petrosani, România, au rămas în viață ca prin minune, după ce un automobil s-a ciocnit violent în boxele spălătoriei.

”Angajații Spălătoriei auto Căsuța Albastră din Petroșani au scăpat cu viata ca prin minune după ce un autoturism scăpat de sub control a intrat cu viteza mare in boxele spălătoriei. Singura accidentata a fost o fetita de 12 ani, aflata in autoturismul scăpat de sub control”, scrie InfoTrafic 24.

Potrivit autorităților, fetița a avut nevoie de îngrijiri m edicale și a fost transportată la spital de un echipaj SMURD.

Polițiștii români spun că șoferul nu era beat, acesta fiind testat cu aparatul etilotest. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru vătămare corporala din culpă”.

Fluxul de știri
0