Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini șocante: Un BMW care rula cu viteză nebună a intrat într-un pilon la Ungheni

© Public Domain / Pixabay / tookapicViteză - Imagine Simbol
Viteză - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Imaginile video au fost înregistrate, cu câteva secunde până la tragedie, de camerele de supraveghere ale unui supermarket din municipiul Ungheni.

CHIȘINĂU, 23 iul - Sputnik. Imaginile video, realizate cu câteva secunde până la tragedie, au surprins viteza excesivă cu care se deplasa un șofer pe strada Romană din municipiul Ungheni.

Potrivit news.ungheni.org, municipiul Ungheni a fost cutremurat ieri de tragicul accident rutier în care a decedat un tânăr în vârstă de 22 de ani.

Pentru a reuși în cele câteva secunde până la aprinderea culorii roșii a semaforului de la intersecția străzilor Romană și Decebal din municipiul Ungheni, șoferul a accelerat până la aproximativ 150 km/h.

Reușind să treacă de intersecție, tânărul a frânat brusc pentru a nu se ciocni cu o altă mașină care staționa la următorul semafor.

În timpul frânării, șoferul a virat brusc în dreapta și a pierdut controlul volanului, ciocnindu-se violent de un pilon de electricitate.

Urmare a ciocnirii, autoturismul s-a deformat, încolăcindu-se practic în jurul pilonului de electricitate. Din păcate, tânărul nu a supravețuit tragicului accident.

Fluxul de știri
0