Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meteorologii au actualizat prognoza: Ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare

© Sputnik / OsmatescoПодсолнухи
Подсолнухи - Sputnik Moldova
Abonare
Marți, vremea se schimbă ușor comparativ cu ziua de astăzi – iată ce au prognozat meteorologii.

CHIȘINĂU, 22 iul – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat cum va fi vremea în următoarele zile. Temperaturile vor fi în ușoară scădere.

Valorile termice maxime vor oscila marți între 25..27 de grade Celsius. Pe arii extinse, în nordul și centrul țării vor cădea precipitații însoțite de descărcări electrice.

© Photo : SHS / Meteo pentru 7 zileMeteo pentru 7 zile
Meteorologii au actualizat prognoza: Ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare - Sputnik Moldova
Meteo pentru 7 zile

Miercuri temperaturile vor rămâne neschimbate, iar posibilități de precipitații se mai păstrează doar în raioanele de nord.

Vremea până la sfârșitul lunii iulie

Meteorologii din România au anunțat cum va fi vremea până la sfârșitul lunii iulie. Astfel, în următoarele câteva zile vremea se răcorește ușor, însă în ultimele zile din iulie şi primele din august valorile termice vor urca în unele zone până la maxime de peste 34 de grade Celsius. Ploile de scurtă durată vor fi prezente pe toată perioada de prognoză, respectiv 22 iulie - 4 august 2019, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Fluxul de știri
0