Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat din Iargara a căzut într-o fântână de 25 de metri: Intervenția salvatorilor

© Photo : IGSUCopil găsit în fântână la Teleneşti
Copil găsit în fântână la Teleneşti - Sputnik Moldova
Abonare
La un pas de tragedie: Un bărbat din orașul Iargara, raionul Leova, a căzut într-o fântână de 25 de metri adâncime. A rămas în viață datorită intervenției salvatorilor.

CHIȘINĂU, 21 iul - Sputnik. Un bărbat de 58 de ani, din orașul Iargara, raionul Leova, a fost la un pas de tragedie, după ce acesta a căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 25 de metri. Acesta a scăpat cu viață datorită intervenției salvatorilor.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, bărbatul efectua lucrări de curățare a fântânii.

”La finisarea lucrărilor acesta urma să fie scos de alți localnici prin intermediul a unei funii, însă aceasta s-a rupt”, au precizat autoritățile printr-un comunicat.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la data de 20 iulie, la ora 11:32.

Potrivit datelor preliminare, bărbatul a suferit o fractură la picior fiind preluat de Serviciul de Asistență Medicală Urgentă la Spitalul raional pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Circumtanțele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit datelor oferite de salvatori, aceștia, pe parcursul ultimelor 24 de ore, au intervenit în 42 de situații de risc.

Fluxul de știri
0