Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav accident rutier în raionul Râșcani: Veneau de la nuntă - Foto

© Photo : Faccebook / Știri AlternativeAccident în raionul Râșcani
Accident în raionul Râșcani - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident cu implicarea a cinci automobile s-a produs în această duminică la intrarea în localitatea Corlăteni din raionul Râșcani.

Chișinău, 21 iul - Sputnik. Un grav accident rutier s-a produs la intrarea în satul Corlăteni, raionul Râșcani. Potrivit IP Râșcani, în accident au fost implicate cinci automobile. O femeie de 50 de ani a fost internată la Spitalul Clinic din municipiul Bălți. Oamenii legii se află la fața locului pentru a stabili toate cauzele producerii accidentului.

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic din municipiul Bălți, o femeie care se afla în una din automobile a fost spitalizată cu mai multe traumatisme grave.

”Aproximativ, la ora 13:07, o doamnă de 50 de ani a transportată cu ambulanța la Spitalul Clinic Bălţi. În urma impactului, femeia și-a fracturat osul radial cu deplasare și are contuzie a sternului. A primit îngrijiri medicale și urmează să fie tratată în regim de ambulator”, a declarat reprezentantul Spitalului Clinic Bălţi, Mihaela Petrov.

Nu cunoaștem dacă cel care se face vinovat de accident era în stare de ebrietate, dar putem observa că cel puțin mașina de model Mercedes și o Dacia sunt decorate cu flori, aceștia întorcându-se probabil de la o nuntă, care a avut loc în această noapte.

Fluxul de știri
0