Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Schimbare bruscă a vremii: Anunțul meteorologilor moldoveni - detalii

Abonare
Schimbare bruscă a vremii: Meteorologii anunță cod galben de instabilitate a vremii în toată țara.

CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. Meteorologii moldoveni anunță cod galben de instabilitate atmosferică în tot cuprinsul țării, avertizarea fiind pentru ziua de astăzi începând cu ora 15.00 și până la ora 24.00.  

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada indicată sunt prognozate descărcări electrice, izolat averse puternice (15-25 l/m2) cu vijelie în rafale de până la 15-20 m/s.

Prognoza meteo pentru următoarele zile

În următoarele zile vremea va fi instabilă, însă temperatura aerului va crește constant. Astfel, duminică ziua, temperatura aerului va urca până la +28..+33 de grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura aerului va fi cuprinsă între +18..+20 de grade. La început de săptămână, vom avea temperaturi de peste 35 de grade celsius. Ulterior, la mijlocul săptămânii, vremea se ca schima radical, astfel că deja miercuri vom avea doar +22..27 grade pe timp de zi, iar noaptea temperatura aerului va fi de doar +13 grade.

Fluxul de știri
0