Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Schimbări în Parlament: Iată ce au decis deputații

© Sputnik / Miroslav RotariParlament
Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Deputații Partidului Democrat din Moldova și cei ai Partidului Demnitate de Adevăr au anunțat în ședința de astăzi a Legislativului cine sunt președinții fracțiunilor parlamentare.

CHIȘINĂU, 19 iul - Sputnik. Fracțiunea Partidului Demnitate și Adevăr din Parlament l-a ales pe deputatul Alexandru Slusari în calitate de președinte al fracțiunii. Acesta deține și funcția de vicepreședinte al Parlamentului.

Fracțiunea parlamentară Da și ACUM l-a ales în calitate de președinte al fracțiunii pe domnul  Alexandru Slusari”, a declarat deputatul Dinu Plângău. 

Totodată, în ședința de astăzi a Legislativului, democrații au anunțat că Dumitru Diacov este noul președinte al fracțiunii PDM, dup ce fostul premier Pavel Filip s-a retras ieri din această funcție. 

”În baza deciziei fracțiunii Partidului Democrat din 17 iulie curent, s-a luat act de decizia de demisie a domnului Pavel Filip din calitate de președinte al fracțiunii parlamentare. De asemenea, a fost ales în calitate de președinte al fracțiunii parlamentare PDM domnul Dumitru Diacov. Totoodată, a fost ales în calitate de vicepreședinte al fracțiunii parlamentare a PDM domnul Vladimir Cebotari”, a declarat deputatul PDM, Sergiu Sârbu.

Fluxul de știri
0