Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nepoatele Anastasiei Lazariuc au încins Instagramul - Galerie foto

© Photo : Facebook / Anastasia LazariucAnastasia Lazariuc
Anastasia Lazariuc - Sputnik Moldova
Abonare
Artista este un fericit care, la cei 66 de ani ai săi, arată mult mai tânără, iar frumusețea a lăsat-o moștenire și fetelor din familia sa.

BUCUREȘTI, 17 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Cuvântul ce pare să caracterizeze familia Lazariuc este ”frumusețe”. Și aceasta pentru că atât artista, Anastasia Lazariuc, cât și fiica sa, Ileana, dar și nepoatele sale, fiicele băiatului său, Andrei, sunt niște femei superbe.

View this post on Instagram

Never grow up🧚🏼‍♀️👩‍❤️‍👩

A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc) on

La vârsta de 18 ani, Andrei, fiul cântăreței, s-a căsătorit cu o rusoaică. În prezent, locuiește la București, împreună cu întreaga familie. Are două fete, pe Beatrice și pe Anastasia – Nasti, care sunt de o frumusețe răpitoare.

View this post on Instagram

Palarie cu pene Disponibila pe alb și crem . Livrare 24-48h Pret : 180 de lei

A post shared by Beatrice Lazariuc WORKSHOP (@blazariucshop) on

Din pozele postat pe Instagram de Beatrice și Anastasia se vede clar că seamănă foarte bine cu mătușa lor, Ileana, părând, mai degrabă, surori.

Cele două sunt pasionate de modă, ca și Ileana.

View this post on Instagram

🌊Daydreaming in the ☀️#summer#beachday ⛱

A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc) on

În timp ce Anastasia, sora mai mica pozează, ca model pe rețelele de socializare și e pasionată de pictură și machiaj, Beatrice este designer și are deja propria colecție de haine, Beatrice Lazariuc.  Hainele ei sunt deja îmbrăcate de artiste celebre de la noi, notează libertateapentrufemei.ro. 

Ileana Lazariuc, fiica artistei, are doi copii cu Ion Alexandru Ţiriac, fiul magnatului român Ion Ţiriac: Alexandru, în vârstă de 10 ani  şi Nicholas Noah de 8 ani şi jumătate.

View this post on Instagram

Sisters by blood, friends by choice❤️😌

A post shared by - ̗̀Анастасия ̖́- (@nasti.lazariuc) on

Fluxul de știri
0