Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Vezi pasiunile incredibile ale Silviei Goncear și Alionei Culai

© SputnikAliona Culai, și Silvia Goncear
Aliona Culai, și Silvia Goncear - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Silvia Goncear și organizatoarea mai multor festivaluri și târguri de excepție Aliona Culai, adoră pescuitul. Invitatele emisiunii Sputnik Matinal au povestit cu lux de amănunte cum au îndrăgit această pasiune și cum le reușește să prindă pești de câteva kilograme.
Vezi pasiunile incredibile ale Silviei Goncear și Aliona Culai

Silvia Goncear susține că soțul ei nu este atras deloc de pescuit, în schimb ea nu ratează niciodată ocazia de a merge la un lac sau râu. Interpreta pescuiește atât la spinning cât și la plută. Prepară diverse ”mâncăruri” cu arome și gusturi care atrag peștii.

"Mă pregătesc foarte atent de  pescuit. Gătim mămăligă cu adaosuri de usturoi și alte arome. O momeală bună garantează un pescuit productiv. Am descoperit pescuitul din întâmplare, în tinerețe, când trebuia să le aduc fraților mâncare în timp ce aceștia pescuiau. Am o prietenă care, la fel, adoră această îndeletnicire. Suntem de nedespărțit" a povestit interpreta. 

Aliona Culai susține că soțul ei a fost cel care a determinat-o să se "îmbolnăvească" de această pasiune. Preferă liniște totală și nu admite să meargă la pescuit în grup.

"Soțul meu e pescar adevărat. Fiind fost militar, el a avut ocazia să pescuiască în locuri exotice. În fiecare an mergem la Dunăre. Uneori ne ia o oră ca să luăm decizia de a ne deplasa la Dunăre sau la un lac pentru a savura această pasiune" a declarant Aliona Culai. 

De menționat că în cea de a doua duminică a lunii iulie este sărbătorită Ziua Pescarului. Vezi ce au făcut invitatele cu această ocazie?

Autor: Dumitru Chitoroagă

Fluxul de știri
0