Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un demnitar din Chișinău și-a pierdut funcția: Demis de fostul subaltern

© Sputnik / Miroslav RotariПримария Кишинев
Примария Кишинев  - Sputnik Moldova
Abonare
Pretorul Sectorului Râșcani a fost destituit din funcție printr-o dispoziție a noului primar general interimar al Chișinăului.

CHIȘINĂU, 16 iul – Sputnik. Pretorul Sectorului Râșcani, Nicolae Balaur, a fost demis din funcție marți, 16 iulie, printr-o dispoziție a primarul interimar al municipiului Chișinău, Adrian Talmaci.

Рабочие место - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Iată cine va ocupa temporar fotoliul de primar interimar al municipiului Chișinău

Primarul general interimar nu a precizat motivul destituirii. Nicolae Balaur a fost pretor al Sectorului Râșcani din ianuarie 2017.

”Pe această cale, țin să aduc mulțumiri echipei și tuturor celor ce au pus umărul la implementarea proiectelor inițiate în sectorul Râșcani, care sunt cunoscute și despre care am informat zilnic pe pagina de socializare”, a scris Nicolae Balaur pe Facebook, după anunțarea destituirii din funcție.

Primarul general interimar Adrian Talmaci era acum doi ani subalternul lui Nicolae Balaur. Mai înainte de a fi numit secretar interimar al Consiliului Municipal Chișinău, în vara anului 2017, Adrian Talmaci a fost secretar al Preturii Râșcani.

Fluxul de știri
0