Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident cumplit în România: Un microbuz cu moldoveni s-a făcut zob - Detalii

© Photo : Facebook / Info Trafic 24Microbuz cu opt pasageri implicat într-un accident la intrare în Cluj-Napoca
Microbuz cu opt pasageri implicat într-un accident la intrare în Cluj-Napoca - Sputnik Moldova
Abonare
Un microbuz care venea din Italia și transporta moldoveni a fost implicat într-un grav accident rutier în România.

CHIȘINĂU, 15 iul – Sputnik. Un microbuz înmatriculat în țara noastră a fost implicat într-un grav accident în România. Impactul s-a produs în comuna Apahida, la intrare în Cluj-Napoca. Șoferul unui microbuz care transporta opt pasageri din Republica Moldova în Italia a ieșit dintr-un sens giratoriu, a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un cap de pod.

În urma impactului, o pasageră din microbuz a suferit răni uşoare şi a primit îngrijiri de la medicii de pe ambulanțele care a venit la fața locului. Ceilalți pasageri au refuzat consultația medicilor. Oamenii au așteptat un alt microbuz care i-a preluat şi transportat la destinația finală.

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care șoferul a părăsit șoseaua, dar polițiștii au inițiat o ancheta în acest caz. Este posibil ca șoferul sa fi ațipit la volan sau să nu fi cunoscut drumul pentru că imediat după ce a ieșit din sensul giratoriu trebuia să efectueze un viraj ușor la stânga.

Fluxul de știri
0