Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldoveanca Xenia Deli, irezistibilă în bikini, chiar după ce a devenit mamă - VIDEO

© Photo: Insatgram / Xenia DeliXenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Acum câteva zile, modelul Xenia Deli, originară din Moldova, anunţa pe pagina sa de Instagram că a revenit la forma sa iniţială a coprului de până la naştere, desigur, cu mult efort.

CHIŞINĂU, 13 iul - Sputnik. Xenia Deli este din nou în formă bună şi chiar a revenit în bikini pentru sesiuni foto, ca model. Despre aceasta anunţă vedeta pe pagina sa de Instagram.

Ea menţionează că are un motiv în plus pentru a fi mai bună, şi anume faptul că este mamă şi ea va munci în continuare mental, fizic şi spiritual.

"M-am întors în bikini, dar încă muncesc din greu pentru unele incertitudini. Corpul tau va trece prin mai multe schimbari odată cu sarcina. Dar cea mai mare schimbare va fi transformarea lentă și frumoasă de la a fi o femeie la a fi o mamă. A devenit motivul meu favorit pentru a fi mai bună, pentru a continua să lucrez asupra mea mental, spiritual și fizic", a scris Xenia Deli pe Instagram.

Fluxul de știri
0