Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu nu a răspuns deocamdată invitației lui Medvedev de a merge la Moscova

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Republicii Moldova nu are programată în următoarele două luni nicio vizită la Moscova.

CHIȘINĂU, 13 iul – Sputnik. Premierul moldovean, Maia Sandu, a fost invitată de omologul său rus Dmitri Medvedev să efectueze o vizită în Federația Rusă. Șeful Guvernului de la Chișinău a declarat însă într-un interviu pentru un post străin de radio că în următoarele două luni nu planifică nicio vizită la Moscova.

Maia Sandu a avut o întrevedere cu Serghei Gubarev și Franco Frattini - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu, în dialog cu Frattini și Gubarev: Ce au discutat oficialii

”A fost lansată o invitație. Noi nu am răspuns la această invitație, nu am planificat încă, când o să ajungem să decidem asupra acestui subiect, o să informăm. Avem o agendă foarte plină aici, acasă”, a declarat premierul.

Șeful Executivului de la Chișinău a precizat că, din cauza agendei încărcate, în următoarele două luni va încerca să stea în Moldova, iar în vizitele de peste hotare îi va delega pe miniștrii din Guvern.

De la preluarea mandatului său în fruntea Guvernului de la Chișinău, 8 iunie 2019, Maia Sandu a mers în vizite de lucru la Bruxelles, București și Kiev.

Fluxul de știri
0