Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Două BMW-ri făcute zob: O femeie, prinsă între fiare - Video

Abonare
În seara zilei joi, două BMW-uri s-au ciocnit violent în raionul Cahul. Salvatorii au intervenit pentru a descarcera o femeie prinsă între fiare.

CHIȘINĂU, 12 iul - Sputnik. Un grav accident rutier, cu implicarea a două BMW-uri, a avut loc pe drumu M-3 din raionul Cahul. Totul s-a înâmplat în seara zilei de joi, în între localitățile Cîşliţa-Prut şi Giurgiulești. În urma impactului, o femeie a rămas prinsă între fiare. A fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru descarcerare. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la 112 a fost înregistrat la ora 17:09. Salvatorii informează că două autoturisme de model BMW s-au ciocnit, iar în urma accidentului o femeie în vârstă de 39 de ani a rămas blocată într-o maşină. Aceasta a suferit diverse traumatisme, fiind apoi preluată de Serviciul Asistență Medicală Urgentă la spitalul raional Cahul.

Persoanele care se aflau în al doilea autoturism nu au avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept.

Fluxul de știri
0