Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Echipele moldovenești de fotbal, meciurile de debut în cupele europene

© Sputnik / OsmatescoLiga Națiunilor
Liga Națiunilor - Sputnik Moldova
Abonare
Sheriff Tiraspol a început dezastruos participarea în Liga Campionilor, cedând în fața formației Saburtalo (Georgia) cu 0-3 pe teren propriu. Celelate echipe - Milsami Orhei, Speranța Nisporeni, Petrocub Hâncești, sunt cotate cu șanse minime de calificare în următoarea rundă competițională.
Echipele moldovenești de fotbal debutează în acest sezon în competițiile europene

"Viespile" au cedat cu 0-3 partida jucată pe Arena Sheriff. Oaspeții au marcat în minutul 30 prin Rolovic,  Kokhreidze, minutul 67 , Kakubava, minutul 71. Meciul retur oferă șanse minime formației tiraspolene care are de recuperat tocmai 3 goluri.

Autocarul echipei „Sherif” - Sputnik Moldova
Sport
„Sherif” a pierdut în meciul de calificarea pentru Liga Campionilor

Speranța Nisporeni debutează în premieră în cupele europene pe stadionul Zimbru din Capitală astăzi cu începere de la ora 20:00. Moldovenii vor înfrunta puternica formație din Azerbaidjan, Neftci Baku care este antrenată de fostul tehnician al echipei Sheriff Tiraspol Roberto Bordin. 

De altfel, italianul de pe banca tehnică a tiraspolenilor s-a impus de fiecare dată în fața formației Speranța Nisporeni, în sezonul 2016/2017, repurtând victorii categorice.

Cu toate acestea, antrenorul Speranței, Cristian Efros, s-a arătat optimist la conferința de presă susținută înainte de meci, declarând că indiferent de partidă Speranța trebuie să fie favorită.

Alte doua formații Petrocub și Milsami au de înfruntat echipe la fel de cotate și anume AEK Larnaca, respectiv FSCB.

Despre șansele echipelor moldovenești vezi mai multe detalii în materialul audio.

Fluxul de știri
0