Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Și-au făcut de cap: Iată ce au pus la cale doi tineri din Capitală - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri din Capitală au fost prinși de polițiști chiar în timp ce încercau să pună în aplicare planul criminal.

CHIȘINĂU, 9 iul - Sputnik. Doi tineri, de 16 și 19 ani, au fost reținuți în flagrant de polițiștii din sectorul Râșcani al Capitalei în timp ce încercau să fure o motoretă de model Viper, parcată în fața unui bloc de pe strada Albișoara.

Indivizii au fost ecortați la inspectorat pentru audieri. Potrivit polițiștilor, aceștia au mai săvârșit anterior infracțiuni similare. Tinerii și-au recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că au încercat să fure motoreta pentru a se plimba prin Capitală.

Aceștia au mai recunoscut că au mai comis patru furturi din automobile pe parcursul lunii iunie, în raza sectorului Râșcani din Capitală.

Pe acest caza a fost pornită o cauză penală pentru furt. Aceștia riscă o amendă de la 32 de mii 500 de lei până la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la patru ani.

Fluxul de știri
0