Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine sunt patronii coaliției PSRM-ACUM și cât timp se va menține aceasta la guvernare

Abonare
Constantin Tampiza spune verde-n ochi că rușii, americanii și europenii sunt "patronii" actualii coaliții de guvernământ și aceasta se va menține atât timp cât vor dori ei, dar nu blocul ACUM și PSRM.

Cunoscutul om de afaceri Constantin Tampiza consideră că alianța parlamentară PRSM-ACUM se va menține atâta timp cât vor găsi necesar partenerii externi ai Republicii Moldova: Rusia, SUA și Uniunea Europeană, cei care au și instalat la guvernare actuala majoritate parlamentară.

Constantin Tampiza a fost întrebat de reporterii Sputnik Moldova cât timp se va menține la guvernare actuala majoritate parlamentară. Tampiza și-a formulat răspunsul începând cu afirmația actuala coaliție de guvernământ a fost impusă din exterior.

"Domnul Plahotniuc trebuie propus la Premiul Nobel pentru că a fost unicul care a putut să-i pună la o masă pe ruși, americani și europeni și astfel s-a hotărât problema. Iată cei trei patroni (rușii, americanii și europenii – n. n.) nu ne vor da voie să facem un pas în dreapta sau în stânga până în momentul în care va fi instalat un sistem acceptat de toate părțile, în care omul se va simți liber în luarea deciziilor. Până nu se va întâmpla asta, coaliția nu se va destrăma. Nu ne vor da voie să destrămăm coaliția", a declarant Constantin Tampiza.

S:\FileShare\!!!_Video\_Temp\Cristina

Fluxul de știri
0