Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Iată ce a făcut un avocat din Capitală cu o minoră de doar 13 ani

© AFP 2022 / JOHN MACDOUGALLBordel
Bordel - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un avocat își va petrece următorii 15 ani după gratii după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră de 13 ani.

CHIȘINĂU, 9 iul – Sputnik.  Un avocat a fost condamnat la l5 ani de închisoare de judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Acesta este învinuit de trafic de copii.  

задержанный - Sputnik Moldova
Societate
Tânăr, condamnat pentru trafic de copii și pornografie infantilă: Ce le făcea minorelor

Conform materialelor cauzei, inculpatul a elaborat din timp un plan infracțional. Avocatul a convins o tânără de 13 ani să întrețină relații sexuale cu el. Acesta s-a folosit de poziția de vulnerabilitate a victimei. Fiind tânără și dintr-o familie social vulnerabilă a acceptat să locuiască în apartamentul său din Chișinău.

Acolo avocatul întreținea relații sexuale cu minora în schimbul banilor. Astfel, în perioada anilor 2016-2018, inculpatul, a exploatat sexual victima minoră în apartamentul său. Pentru serviciile sexuale, tânăra primea între 150 și 400 de lei pentru fiecare raport sexual.

Urmare a probatoriului administrat și cercetat în instanța de judecată, în pofida negării învinuirii aduse, inculpatul a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii de trafic de copii. Acesta a fost a fost condamnat la 15 ani închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții și exercita activități legate de protejarea drepturilor și intereselor minorilor pe un termen de 5 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis. 

Sentința este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău.

Fluxul de știri
0