Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Exercițiile militare cu tancuri de la Cebarkul, regiunea Celiabinsk - în imagini video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În etapa finală a exercițiilor, militarii au efectuat trageri de luptă din tancurilor T-72B3, vehicule de luptă cu armament BTR-82A și arme de artilerie.

Exercițiile militare cu tancuri, care au durat șapte zile pe terenul de instruiri din Chebarkul, în regiunea Chelyabinsk, au fost finalizate. Două regimente de tancuri ale districtului militar central au concurat unul cu celălalt. Unitățile militare și cele de recunoaștere au lucrat împreună, participând la sarcini generale.

La etapa finală a exercițiului au participat elicoptere, tancuri, avioane cu reacție, precum și lansatoare de rachete cu autopropulsie BM-21 "Grad". De asemenea, militarii au efectuat trageri de luptă din tancurilor T-72B3, vehicule de luptă cu armament BTR-82A și arme de artilerie.

Exercițiile au fost axate pe îmbunătățirea cooperării între infanterie motorizată, tancuri, artilerie și alte unități implicate în desfășurarea apărării ofensive și mobile într-o zonă împădurită.

În total, peste 1.500 de militari au participat la exerciții.

Fluxul de știri
0