Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un dosar penal pe numele lui Plahotniuc, deschis în Elveția – Detalii

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pe numele fostului președinte PDM Vlad Plahotniuc ar fi fost deschis un dosar penal în Elveția.

CHIȘINĂU, 9 iul – Sputnik. Fostul lider al Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc, ar avea un dosar penal intentat în Eleveția. Informația a fost făcută publică de deputatul PSRM Grogore Novac pe Facebook.  Potrivit acestuia, informația vine din cadrul Secției Cooperare Internațională din cadrul Procuraturii Generale a Republicii Moldova. Novac mai scrie că despre aceasta știe și  Eduard Harunjen, care nu a făcut publică informația intenționat.  

”Din informația pe care o dețin, informația dată a venit și în Secția Cooperare Internațională din cadrul Procuraturii Generale a Republicii Moldova, iar despre acest fapt cunoaște și Eduard Harunjen care deja timp de trei săptămâni a luat apă în gură despre acest fapt”, a scris Novac pe Facebook, confirmând ulterior acest lucru în cadrul unui briefing de presă.

Organul de Urmărire Penală din Elveția solicită informații suplimentare de la Procuratura Generală referitor la alte crime și abuzuri ale liderului democraților din Republica Moldova”, a mai menționat Novac.

Reprezentanții Procuraturii Generale nu au comentat deocamdată informațiile.

Fluxul de știri
0