Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Valurile uriaşe ale unei piscine în timpul unui cutremur de 7 grade - Video

© AP Photo / Irwin FedriansyahSeismograf - Imagine Simbol
Seismograf - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Pe reţelele de socializare circulă un video, care a devenit viral, cu valurile uriaşe ale unei piscine în timpul cutremurului major care a lovit Statele Unite pe 5 iulie.

CHIȘINĂU, 8 iul – Sputnik. Înregistrarea video cu valurile piscinei, cauzate de cutremurului puternic care a lovit California pe 5 iulie, a fost postat pe rețelele sociale, unde a devenit viral, stârnind reacţii şi comentarii din partea multor utilizatori de Internet.

​Video-ul a fost filmat în timpul cutremurului, vineri, 5 iulie, la Ridgecrest, un oraș din districtul Kern, California. Autorul înregistrării şi-a însoţit postarea cu un comentariu reflectând starea sa de şoc, subliniind că seismele nu sunt deloc ceva amuzant.

„Nu pot să cred că am făcut acest video, cutremurele nu sunt o glumă”, a scris el.

Un „val” de cutremure lovește Statele Unite

Трещина в земле, образовавшаяся в результате землетрясения, Калифорния, США - Sputnik Moldova
Un nou cutremur puternic - 7,1 grade!

Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 grade a lovit sudul Californiei vineri (5 iulie), urmând unui al cutremur puternic care a zguduit joi seara statul bogat din SUA.

Cu o zi înainte, California a fost afectată de un seism cu magnitudine de 6,4 grade, fiind cel mai puternic cutremur care a lovit această regiune din 1999, provocând câteva daune, dar nu majore. Două case au luat foc după ce s-au spart țevile de gaze.

Cutremurul de vineri a fost resimțit din nou până în Los Angeles, precum şi în statul vecin Nevada, unde nu au fost raportate daune majore, potrivit autorităților locale.

Fluxul de știri
0