Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tren de pasageri a ars duminică seară la Făleşti: au intervenit salvatorii - Foto

Abonare
Un vagon-locomotivă a unui tren care circula duminică seară pe ruta Ungheni-Bălţi a ars complet, salvatorii au intervenit urgent.

CHIŞINĂU, 8 iul - Sputnik. Un tren de pasageri de pe ruta Ungheni Bălţi a luat foc în regiunea localităţii Spumpia, raionul Făleşti. Salvatorii de la Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost alertați să intervină la stingerea incendiului la ora 17:48 de minute.

Din imaginile video publicate de IGSU, a ars complet locomotiva-vagon a unui tren de pasageri care mai avea încă două vagoane şi în care se aflau şi pasageri.

"La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins locomotiva unui tren de pe ruta Ungheni- Bălți. Conform IGSU, trenul a fost compus dintr- o locomotivă și două vagoane unde și se aflau pasagerii".

Potrivit salvatorilor, oamenii au reuşit să iasă din vagoane, evitându-se astfel o tragedie. Doar maşinistul şi asistentul acestuia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, presupunându-se că s-au intoxicat cu fum.

"Oamenii au reuşit singuri să părăseacă vagoanele într-un scurt timp după producerea incendiului. Pompierii au reușit să localizeze incendiul în cel mai scurt timp, astfel evitând răspăndirea focului pe acele două vagoane. Focul a ditrus 80% din locomotivă. Pasagerii trenului nu au avut de suferit, iar mașinistul și asistentul mașinistului au fost preluați de serviciul asistența medicală urgentă pentru investigațiile medicale ulterioare la spitalul raional Ungheni", precizează IGSU.

Circumstanșele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Fluxul de știri
0