Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: Un bărbat i-a făcut asta unei angajate de la o grădiniță din Capitală - Video

© Sputnik / Михаил Мордасов / Accesați arhiva multimediaРабота детского сада (архивное фото)
Работа детского сада (архивное фото) - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii l-au reținut pe un bărbat de 38 de ani după ce acesta a săvârșit fapta sa rușinoasă chiar într-o grădiniță din Capitală.

CHIȘINĂU, 8 iul - Sputnik. Polițiștii din sectorul Râșcani al Capitalei l-au reținut pe un bărbat de 38 de ani din Chișinău. Acesta i-a furat geanta unei angajate de la grădinița din comuna Stăuceni, în care se aflau actele de identitate și bani.

Incidentul a avut loc în data de 4 iunie. Oamenii legii au stabilit că individul a pătruns în grădiniță și, observând ușa deschisă, a furat geanta care era lăsată fără supraveghere. Totodată, polițiștii au stabilit că de pe cardul bancar au fost sustrași banii femeii în vârstă de 37 de ani, fiindu-i cauzat astfel un prejudiciu în sumă de 20 980 de lei.

Suspectul a fost reţinut şi escortat la Inspectorat pentru audieri. Poliţiştii au acumulat probe suficiente pentru a demonstra vinovăţia acestuia. În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vinovăția.

Oamenii legii precizează că bărbatul a mai fost judecat anterior pentru comiterea unor infracțiuni similare.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt. Acesta riscă o amendă de la 32 de mii 500 lei la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0