Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un miliardar american a fost reținut pentru acuzațiile de trafic de persoane

CC0 / Pixabay / Human trafficking
Human trafficking - Sputnik Moldova
Abonare
Miliardarul american, Jeffrey E. Epstein, este acuzat de trafic de persoane cu scopul exploatării sexuale.

BUCUREȘTI, 8 iul – Sputnik. Miliardarul și finanțistul american, Jeffrey E. Epstein, care fusese anterior acuzat de abuzare sexuală a minorilor, a fost arestat sâmbătă, fiind acuzat de trafic cu persoane în exploatării lor sexuale, anunță ziarul New York Times.

Potrivit publicației, Epstein a fost arest în seara de sâmbătă la New York în legătură cu acuzațiile aduse de procuratura federală. Acesta urmează să se prezinte în fața instanței de judecată luni.

​La rândul lui, postul de televiziune CBS Miami anunță că Epstein a fost reținut în aeroportul New Jersy, după ce avionului lui personal a venit din Paris. În afară de aceasta, în apartamentului bănuitului au fost efectuate percheziții.

În 2007 și 2008, Epstein a fost acuzat de abuzare sexuală a minorilor. În urma anchetei efectuate atunci s-a descoperit că Epstein plătea fetele minore pentru servicii sexuale. De asemenea, oferea aceste tinere altor persoane. Totuși, datorită acțiunilor avocaților lui Epstein, gravitatea acuzațiilor a fost minimalizată. Acesta a recunoscut vina în crime cu caracter sexual și a stat după gratii doar 13 luni.

Fluxul de știri
0