Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Andrei Năstase a luat exemplul Maiei Sandu: Și-a dat și el demisia

© Sputnik / Miroslav RotariAndrei Năstase
Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Abonare
Andrei Năstase a plecat din funcția de deputat în parlamentul Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 8 iul – Sputnik. Andrei Năstase a renunțat la funcția de deputat în favoarea fotoliului de ministru de Interne. Anunțul a fost făcut chiar de Andrei Năstase pe pagina sa oficială de Facebook.

„Noi, spre deosebire de reprezentanții regimului oligarhic, am promis că vom fi modele de respectare a Constituției și a legilor. Noi nu ne agățăm de funcții. Astfel, îmi voi prezenta astăzi demisia din funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Această demisie nu înseamnă nicidecum o abdicare de la lupta de partea binelui, a cinstei, dreptății, demnității și adevărului. Această luptă o voi duce oriunde mă voi afla!”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook. 

Astfel, Andrei Năstase rămâne în funcția de Ministru de Interne al Republicii Moldova. Fotoliul de deputat, rămas liber în Parlament, va fi ocupat după ce vor fi organizat noi alegeri în circumscripția 33. Amintim că, tot astăzi, şi premierul Maia Sandu, dar şi ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, au anunţat că renunţă la mandatele de deputaţi.

Fluxul de știri
0