Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Adevăr sau teoria conspirației: Plahotniuc s-ar odinhi în SUA, spune un deputat – Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Plahotniuc „își odihnește mădularele pe cele mai luxoase plaje din lume”, inclusiv în SUA, împreună cu familia, susține Chiril Moțpan și face publică o înregistrare video.

CHIȘINĂU, 7 iul – Sputnik. Vladimir Plahotniuc „a fost surprins de un conațional la sfârșitul lunii iunie” pe „plajele cu nisip auriu din Miami”, scrie pe Facebook deputatul Chiril Moțpan (PPDA/ACUM), care publică și o înregistrare video ce ar trebui să-i susțină afirmația.

În imagini apar mai multe persoane, filmate din spate, despre care autorul înregistrării susține că ar fi Vladimir Plahotniuc și familia sa, însoțiți de agenți de pază.

Chiril Moțpan, care este și președintele Comisiei Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică a Parlamentului, mai scrie că Plahotniuc „s-a cazat într-un hotel de cinci stele, în apartamente împărătești”.

„Câteva poze fugare, un filmuleț cu o durată de doar câteva secunde... Este de înțeles precauția autorului. Să te apropii de Plahotniuc flancat de câțiva bodyguarzi, trebuie să fii foarte curajos”, comentează Chiril Moțpan înregistrarea video.

Fluxul de știri
0