Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu la o bază petrolieră din Chișinău: Ce au făcut acolo pompierii – Video

© Sputnik / Miroslav RotariПожарные машины
Пожарные машины  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pompierii au fost chemați de urgență la un incendiu izbucnit la o bază petrolieră din Chișinău. Intervenția face parte din cadrul unui exercițiu practic.

CHIȘINĂU, 5 iul – Sputnik. Salvatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) al MAI au participat la un exerciţiu complex la o bază petrolieră din Chişinău. Conform scenariului, un depozit petrolier amplasat în preajma oraşului a fost cuprins de flăcări. 

Incendiul s-a produs la motorul autocisternei într-o staţie de alimentare. Muncitorii au încercat să stingă flăcările cu stingătoarele, dar arderea s-a extins pe o suprafaţă considerabilă  afectând  depozitul. Angajaţii obiectivului au fost evacuaţi de forţele primare de intervenţie din cadrul întreprinderii.

La faţa locului au intervenit pompierii IGSU, care au reuşit să localizeze arderea în cel mai scurt timp. Astfel, a fost înlăturat riscul producerii unui incendiu de proporţii. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Potrivit IGSU, astfel de exerciții sunt organizate cu scopul de a verifica capacitățile și gradul de pregătire a agenților economici în reacționarea în situații excepționale.

Fluxul de știri
0