Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sputnik își menține poziția de lider printre mass-media online din Moldova – Gemius

© Sputnik / Miroslav RotariMicrofonul în studioul de radio Sputnik
Microfonul în studioul de radio Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit datelor pe luna iunie, Sputnik este, deja tradițional, în fruntea clasamentului celor mai accesate mijloace de informare online din Moldova.

CHIȘINĂU, 4 iul – Sputnik. Stimați cititori, odată cu începutul lunii iulie, a fost făcut public și ultimul raport al agenției internaționale de cercetare online Gemius privind cele mai accesate mass-media online din Moldova. Suntem bucuroși să vă aducem la cunoștință că Sputnik își menține poziția de lider absolut, clasându-se pe primul loc în top-10.

Conform datelor agenției internaționale de cercetare online Gemius, care a făcut totalurile lunii precedente, portalul Sputnik.md al Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik Moldova conduce clasamentul celor mai accesate site-uri de știri din Republica Moldova.

ТОП-10 Интернет-СМИ Молдовы
Sputnik își menține poziția de lider printre mass-media online din Moldova – Gemius - Sputnik Moldova
ТОП-10 Интернет-СМИ Молдовы

Auditoriul nostru a crescut cu încă 10%, iar cota-parte a agenției Sputnik Moldova privind accesarea site-urilor în spațiul media din țara noastră a constituit 16%. Ceea ce înseamnă că știrile, interviurile, podcasturile, materialele de analiză și comentariile de pe site-ul nostru sunt citite și ascultate aproape de către a cincea parte din auditoriul Moldovei.

Vă mulțumim că sunteți cu noi, dragi prieteni. Sputnik Moldova cucerește noi culmi, iar zborul nostru continuă!

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:|Facebook |Twitter |VK|Odnoklassniki |Instagram

Fluxul de știri
0