Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin: Rusia este interesată de restabilirea relaţiilor depline cu UE

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia este interesată de restabilirea relaţiilor cu Uniunea Europeană scară largă şi este gata să coopereze cu toate forţele care au beneficiat de susţinerea alegătorilor europeni, a declarat preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimr Putin, într-un interviu pentru Corriere della Sera.

CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. Vladimir Putin efectuează joi o vizită în Italia, în cadrul căreia va purta discuţii cu preşedintele Sergio Mattarella, președintele Consiliului de Miniștri Giuseppe Conte și se va întâlni cu Papa Francisc.

Liderul de la Kremlin a declarat, într-un interviu pentru Corriere della Sera, că Rusia este interesată de reluarea relaţiilor la scară largă cu Uniunea Europeană şi este gata să coopereze cu toate forţele care au beneficiat de susţinerea alegătorilor europeni.

"Suntem interesaţi de reluarea la scară largă  relațiilor dintre Federația Rusă şi Uniunea Europeană, în ceea ce privește menţinerea păcii, a securităţii şi stabilităţii pe continentul nostru. Şi suntem gata de o cooperare constructivă cu toate forţele politice care au primit mandatul alegătorilor europeni", a declarat Vladimir Putin. 

Fluxul de știri
0