Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce crede Andrei Năstase despre demisia lui Codreanu – Detalii

© SputnikRuslan Codreanu
Ruslan Codreanu - Sputnik Moldova
Abonare
Andrei Năstase a venit cu o reacție la demisia primarului general interimar Ruslan Codreanu.

CHIȘINĂU, 4 iul  - Sputnik. Vicepremierul Andrei Năstase a reacționat pe Facebook la demisia primarului interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu. Acesta a scris că demnitarul a ocupat, în ultimul an, în mod abuziv și ilegal funcția de primar general al Capitalei.

„Demiterea celui care a ocupat în ultimul an în mod abuziv și ilegal funcția de primar general al Capitalei constituie un prim pas de reparație morală față de cetățenii Capitalei, al căror vot democratic a fost călcat în picioare de regimul oligarhic al lui Plahotniuc”, a scris ministrul de Interne, Andrei Năstase, pe pagina sa de Facebook.

Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, și viceprimarul Nistor Grozavu au fost demiși din funcții. Cu 36 de voturi, consilierii municipali au aprobat astăzi, 4 iulie, un proiect de decizie în acest sens. Ulterior, peste câteva ore, Ruslan Codreanu a organizat un briefing de presă în care a anunțat că pleacă din funcția de viceprimar pe domeniul social și primar interimar al Capitalei.
Fluxul de știri
0