Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A instalat camere de supraveghere în propria casă: Ceea ce a surprins l-a lăsat mască

CC0 / Pixabay / ollis_picture / Cameră de supraveghere
Cameră de supraveghere - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un bărbat a filmat cum un muncitor îi fură sume mari de bani din casă.

CHIȘINĂU, 4 iul – Sputnik. Un bărbat de 34 de ani a fost reținut de polițiști pentru furt. Acesta este originar din UTA Găgăuzia. Oamenii legii au fost alertați de un bărbat de 31 de ani. Acesta le-a spus polițiștilor că pe parcursul lunilor mai – iunie a observat că au dispărut din casă 103 695 de lei, care erau pentru lucrări de construcție.

Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Societate
Furt în transportul public: polițiștii solicită ajutorul cetățenilor

Pentru a afla adevărul, bărbatul a instalat în locuință camere de supraveghere. Ulterior, în urma investigațiilor demarate de polițiști s-a stabilit că banii din locuință erau sustrași de către un muncitor care era angajat pentru efectuarea lucrărilor de construcție.

Polițiștii au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția bărbatului, totodată fiind ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul  este cercetat penal pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 de lei la 67 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0