Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O palmă dată justiției - Video

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaЗаседание суда по делу журналиста К. Вышинского в Киеве
Заседание суда по делу журналиста К. Вышинского в Киеве - Sputnik Moldova
Abonare
Instanța din Kiev care avea pe rol dosarul redactorului-șef al portalului RIA Novosti Ucraina, Kiril Vâșinski, a amânat examinarea procesului până în data de 15 iulie pentru că acuzatorii au schimbat doi procurori chiar în ziua în care se desfășura acesta.

CHIȘINĂU, 3 iul – Sputnik. În aceste condiții, magistrații le-au cerut părților să se pregătească de proces “în mod corespunzător”.

Chir în sala de ședințe, Vâșinski a declarat că preocuparea procurorilor nu este să se facă dreptate, ci ca el să rămână după gratii.

Mai mult, procurorul general al Ucrainei, Iurii  Luțenko, și-a permis chiar să facă un apel către oameni ca aceștia să împiedice eliberarea lui Vîșinski din izolator. În felul acesta el dat o palmă justiției din Ucraina.

Avocatul Andrei Domanski a declarat că autoritățile încearcă să tergiverseze cazul. El a mai spus că acuzatorii, până în acest moment, nu au prezentat apărătorilor probe că jurnalistul ar fi încălcat legea.

Fluxul de știri
0