Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Astrolog: Ceea ce faceți astăzi va avea impact pentru următorii 19 ani

© SputnikCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
O eclipsă totală de Soare va avea loc astăzi, 2 iulie, iar fenomenul va fi vizibil doar din regiunea Pacificului, Argentina şi Chile. Astrologul Cristina Oxentii spune că, deși eclipsa de soare nu va putea fi văzută din Republica Moldova, aceasta va avea efecte semnificative asupra comportamentului uman chiar și în următorii 19 ani.
Astrolog: Ceea ce faceți astăzi va avea impact pentru următorii 19 ani

Eclipsa totală de Soare aduce schimbări importante la nivel politic și social, afirmă astrologul Cristina Oxentii. Potrivit ei, urmează o perioadă importantă care va aduce schimbări pozitive.

"Astăzi, precum și în următoarea perioadă vom avea un consum de energie suplimentară. Lumea va fi mai agitată, mai nerăbdătoare, poate mai epuizată. Acest lucru e normal atunci când este vorba de anumite schimbări importante. Totodată veți încerca să găsiți resurse interioare eficiente, care cu siguranță vă vor ajuta să depășiți perioadele dificile", a relatat Cristina Oxentii.

Mai mult decât atât, astrologul a afirmat că eclipsă totală de Soare influențează comportamentul uman și va avea un impact major pentru următorii 19 ani.

"Ceea ce faceți astăzi și în perioada următoare se reflectă de acum încolo pentru aproximativ 19 ani. Mare grijă pe fonul acestei eclipse să nu riscați cu niște lucruri cu care știți că o puteți da în bară. Cel mai bine să petreceți cât mai mult timp cu familia", a subliniat astrologul.

LIVE: Самое продолжительное полное лунное затмение XXI века - Sputnik Moldova
Video
Important eveniment astrologic: Cea mai lungă eclipsă totală din secolul XXI

Eclipsa va debuta la est de Noua Zeelandă, la ora 16.55 GMT, pentru a se încheia în zona Argentinei, la ora 21.50 GMT. Având în vedere că va traversa o mare parte din Oceanul Pacific, puţini oameni vor putea observa fenomenul. Totuşi, eclipsa de soare totală va putea fi văzută de la Observatorul European Austral din La Silla, Chile, echipat cu unul dintre cele mai performante telescoape de pe Terra.

Următoarea eclipsă parțială de Soare vizibilă de pe teritoriul Românei va avea loc pe 21 iunie 2020. De asemenea, următoarea eclipsă solară totală vizibilă din țara noastră va avea loc abia pe 3 septembrie 2081.

Eclipsă solară totală vizibilă din țara noastră va avea loc abia pe 3 septembrie 2081, însă în vara anului 2020 vom putea urmări eclipsa parțială de Soare.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0