Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Angela Gonța nu-i iartă lui Plahotniuc ceea ce acesta i-a făcut lui Filat

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Angela Gonța spune că aplicarea sechestrului pe averea lui Vladimir Plahotniuc este o formalitate și sugerează că acesta nu va fi deposedat de averile sale, așa cum, de exemplu, s-a întâmplat în cazul lui Vladimir Filat, care este fostul ei soț.

CHIȘINĂU, 2 iul – Sputnik. Angela Gonța a comentat pe pagina ei de Facebook sechestru impus de procurori pe averea lui Plahotniuc.

"Aplicarea sechestrului este o măsura de precauție. Nimic mai mult. Si, dacă e ca în cazul lui Sor, care timp de patru ani și-a vândut activele, cel mai probabil unor interpuși, totul este o mare bula de săpun. Citiți pana la capăt, nu doar titlul, să vedeți câte proprietăți au fost deja vândute și pe ce bani", a scris Angela Gonța.

Amintim că procurorii au pus sechestru astăzi pe un șir de active ale fostului lider al Partidului Democrat din Moldova. Printre acestea sunt sediul Hotelului Nobel, dar și ale posturilor de televiziune Prime, Canal 2 și Canal 3, anunță presa locală din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0