Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Familia lui Adrian Ursu, la un pas de o mare nenorocire – Detalii

© Facebook / Adrian UrsuAdrian Ursu
Adrian Ursu - Sputnik Moldova
Abonare
Au plecat în vacanță, dar iată ce au pățit: Familia lui Adrian Ursu a trecut plin clipe de coșmar.  

CHIȘINĂU, 1 iul – Sputnik. Adrian Ursu și familia sa au trăit clipe groaznice în Turcia. Aceștia au mers în vacanță, dar au avut parte de o noapte ca în filmele de groază. Vegetația din jurul hotelului în care erau cazați a fost cuprinsă de flăcări. Într-o postare pe Facebook, interpretul povestește în detalii cum s-a întâmplat totul.

Adrian Ursu împreună cu fiica și soția sa erau în hotel. La un moment dat au simțit un miros puternic de fum.

”Făcând câțiva pași spre recepție am înțeles că lucrurile nu stau bine deloc. Muntele ce era la o distanță de 200 de metri, ardea. O stâncă imensă cu multă vegetație emana atâta lumină și căldură că îți era frică să-ți închipui ce se putea întâmpla în viitorul apropiat”, a scris Adrian Ursu pe Facebook.

De aici a început panica firească a turiștilor din hotelul în care erau cazați cei trei, a administratorilor și a întregului staf. Toți alergau, chemau pompierii, scoteau automobilele care se aflau mai aproape de stâncă, ducând cu ei zeci de stingătoare.

”Am lăsat soția și fata noastră de 5 ani în siguranță. Am alergat spre camera de hotel care era în alt capăt de hotel unde focul părea să fie departe. Deși am întâlnit oameni care mi-au spus că au reușit să-și strângă bagajele, îmi era clar: iau doar actele și știu un drum direct spre mare, acolo unde scumpele mele deja mă așteptau”, scrie interpretul pe pagina de Facebook.

Într-un final familia lui Adrian Ursu și mai mulți turiști, care stăteau în același hotel, au fost transportați cu un microbuz într-un loc sigur.

Fluxul de știri
0