Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea radio "Sputnik Matinal"

© SputnikEmisiunea radio "Sputnik Matinal"
Emisiunea radio Sputnik Matinal - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O emisiune matinală ce te va umple dispoziție pentru întreaga zi. Discutăm subiecte de actualitate, îți prezentăm istorii de succes și alegem cei mai buni invitați, pentru ca tu să ai un tablou clar al evenimentelor din țară și de peste hotare. 

În fiecare zi, de la 09.00 la 10.00, jurnaliștii de la Radio Sputnik Moldova te invită la Sputnik Matinal.

Radio Sputnik Moldova acoperă practic întreg teritoriul Republicii Moldova. Emisiunile pe frecvența FM sunt accesibile: în capitala țării – Chișinău (96.7MHz), precum și la Bălți (102.1 MHz), Cahul (105.2 MHz), Leova (89.9 MHz), Ocnița (107.3 MHz), Tighina (101.1 MHz), Ungheni (104.5 MHz), Hâncești (104.9 MHz), Cimișlia (93.5 MHz), precum și în capitala UTA Găgăuzia – Comrat (106.6 MHz).

Emisiunea radio Sinteza săptămânii la Sputnik Moldova - Sputnik Moldova
Podcasturi
Emisiunea radio "Sinteza săptămânii"

Emisiunile radio Sputnik Moldova pot fi audiate și online pe adresa: https://sputnik.md/popup/radio/

Sputnik Moldova și-a început activitatea în țară în 2015. Agenția include un portal informațional în limbile moldovenească și rusă, post de radio și un centru de presă multimedia dotat cu echipament performant. Portalul de știri Sputnik Moldova se află pe primul loc printre mass-media pe internet din țară în privința numărului de vizitatori unici*.

Sputnik Moldova este parte a Agenției Internaționale de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în circa 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază de știri în limbile engleză, arabă, chineză și farsi, 24 de ore din 24.

* Potrivit datelor agenției internaționale de cercetare online Gemius.

Fluxul de știri
0