Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea radio "Sport"

© SputnikEmisiunea radio "Sport"
Emisiunea radio Sport - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O emisiunea care pune în dezbatere cele mai actuale teme sportive. Este unica emisiune sportivă radiofonică din țară care organizează evenimente pentru microbiști și amatori ai sportului.

Noi îți oferim informații de ultima oră și o analiză detaliată cu cei mai buni antrenori și performeri. Doar la emisiunea "Sport" ai parte de invitați cu renume din țară și străinătate.  În fiecare zi de luni, de la ora 20.00, ascultă emisiunea "Sport", moderată de Dumitru Chitoroagă.

Radio Sputnik Moldova acoperă practic întreg teritoriul Republicii Moldova. Emisiunile pe frecvența FM sunt accesibile: în capitala țării – Chișinău (96.7MHz), precum și la Bălți (102.1 MHz), Cahul (105.2 MHz), Leova (89.9 MHz), Ocnița (107.3 MHz), Tighina (101.1 MHz), Ungheni (104.5 MHz), Hâncești (104.9 MHz), Cimișlia (93.5 MHz), precum și în capitala UTA Găgăuzia – Comrat (106.6 MHz).

Emisiunea radio Intersecții - Sputnik Moldova
Podcasturi
Emisiunea radio "Intersecții"

Emisiunile radio Sputnik Moldova pot fi audiate și online pe adresa: https://sputnik.md/popup/radio/

Sputnik Moldova și-a început activitatea în țară în 2015. Agenția include un portal informațional în limbile moldovenească și rusă, post de radio și un centru de presă multimedia dotat cu echipament performant. Portalul de știri Sputnik Moldova se află pe primul loc printre mass-media pe internet din țară în privința numărului de vizitatori unici*.

Sputnik Moldova este parte a Agenției Internaționale de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în circa 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază de știri în limbile engleză, arabă, chineză și farsi, 24 de ore din 24.

* Potrivit datelor agenției internaționale de cercetare online Gemius.

Fluxul de știri
0