Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea radio "La ordinea zilei"

© SputnikEmisiunea radio "La ordinea zilei"
Emisiunea radio La ordinea zilei - Sputnik Moldova
Abonare
O emisiune în care discutăm ceea ce alții trec cu vedere. 24 de ore din 24 și șapte zile din șapte suntem consumatori de știri. Unele importante, altele mai puțin.

În cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei" aducem în prim plan subiectele pe care alții le trec cu vederea, dar care au un rol determinant în modelarea societății moldovenești. Analizăm deciziile politicienilor și încercăm să aflăm răspuns la întrebările care ne frământă.

În fiecare joi, de la 11.00, împreună cu jurnalista Silvia Zavadovschi – ascultăm, analizăm, ne informăm!

Radio Sputnik Moldova acoperă practic întreg teritoriul Republicii Moldova. Emisiunile pe frecvența FM sunt accesibile: în capitala țării – Chișinău (96.7MHz), precum și la Bălți (102.1 MHz), Cahul (105.2 MHz), Leova (89.9 MHz), Ocnița (107.3 MHz), Tighina (101.1 MHz), Ungheni (104.5 MHz), Hâncești (104.9 MHz), Cimișlia (93.5 MHz), precum și în capitala UTA Găgăuzia – Comrat (106.6 MHz).

Emisiunea radio Jurnalul orei - Sputnik Moldova
Podcasturi
Emisiunea radio "Jurnalul orei"

Emisiunile radio Sputnik Moldova pot fi audiate și online pe adresa: https://sputnik.md/popup/radio/

Sputnik Moldova și-a început activitatea în țară în 2015. Agenția include un portal informațional în limbile moldovenească și rusă, post de radio și un centru de presă multimedia dotat cu echipament performant. Portalul de știri Sputnik Moldova se află pe primul loc printre mass-media pe internet din țară în privința numărului de vizitatori unici*.

Sputnik Moldova este parte a Agenției Internaționale de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în circa 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază de știri în limbile engleză, arabă, chineză și farsi, 24 de ore din 24.

* Potrivit datelor agenției internaționale de cercetare online Gemius.

Fluxul de știri
0