Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doar astăzi mai puteți face asta: Cât veți plăti dacă nu reușiți

© Sputnik / Yana ZaharovaМолдавские леи
Молдавские леи - Sputnik Moldova
Abonare
Contribuabilii mai au la dispoziție doar o singură zi pentru a putea beneficia de o reducere substanțială.

CHIȘINĂU, 1 iul – Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat anunță că doar pe 1 iulie contribuabilii mai pot să beneficieze de o reducere de 15% la impozitul pe bunurile imobiliare și funciar.

Carte verde - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Societate
RCA și „Carte Verde” – altfel de prețuri din 1 iulie

Astfel, contribuabilii care au obligația de a achita impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar pot beneficia de o reducere de 15% dacă vor  achita integral suma impozitului calculat pentru anul curent până la data de 30 iunie. În cazul în care nu reușesc să beneficieze de acest drept, impozitul urmează să fie achitat în părți egale, fără reducere, nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie a anului curent.

SFS menționează că Direcțiile de deservire fiscală își desfășoară activitatea după orarul standard: 08:00 – 17:00 de luni până vineri, iar la Centrul Unic de Apel al SFS puteți apela conform aceluiași orar la numărul de telefon: 0 8000 15 25

Totodată, ținând cont de faptul că data de 30 iunie 2019 este o zi de odihnă, pentru a beneficia de dreptul la reducere, ultima zi de achitare a sumei impozitului pe bunurile imobiliare şi/sau impozitului funciar este data de 1 iulie 2019.

Fluxul de știri
0