Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Summitul G20: Întrevedrea Putin-Macron - ce probleme au fost abordate

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaРабочий визит президента РФ В. Путина в Японию для участия в саммите "Группы двадцати"
Рабочий визит президента РФ В. Путина в Японию для участия в саммите Группы двадцати - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedinţii Rusiei şi Franţei au avut o discuţie în marja summit-ului G20, care se desfăşoară în zilele de 28 şi 29 iunie la Osaka, Japonia.

CHIȘINĂU, 29 iun - Sputnik. Preşedinţii Rusiei, Vladimir Putin, şi cel al Franţei, Emmanuel Macron, au discutat în cadrul întrevederii pe care au avut-o în Japonia despre situația din Ucraina şi necesitatea activizării "formatului normand", le-a spus jurnaliştilor purtătorul de cuvânt al preşedintelui Federaţiei Ruse, Dmitri Peskov.

"Au discutat despre relaţiile bilaterale, despre o ”sincronizare a ceasurilor” în principalele (chestiuni - nota red.). Macron este interesat de a da iun mpuls şi sferei comercial-economice, şi sferei culturale. De a face mult mai eficientă activitatea forumului „Dialogul de la Trianon", a spus Peskov.

El a amintit că au loc pregătiri pentru întrevederi tete a tete - a miniştrilor de Externe şi miniştrilor Apărării.

Fluxul de știri
0