Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

De ce Vladimir Putin poartă cu el un termos – Explicația Kremlinului

© AFP 2024 / BRENDAN SMIALOWSKISummitul G20 - Vladimir Putin
Summitul G20 - Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a explicat de ce Vladimir Putin purta cu el un termos la prânzul de la summitul G20.

CHIȘINĂU, 29 iun – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitryi Peskov, a explicat de ce Vladimir Putin purta cu el termosul la prânzul liderilor statelor G20.

"Este vorba de faptul că bea în permanență ceai din acest termos", a declarat Peskov pentru agenția RIA Novosti. În imaginile video de la prânz se observă că președintele bea dintr-un termopahar alb.

​Șeful statului folosește des în timpul diverselor evenimente paharul care păstrează temperatura constantă a ceaiului.

De asemenea, la prânzul din Osaka președintele rus a purtat cu el termosul și după tostul rostit de premierul Japoniei, Shinzo Abe, a ciocnit cu paharul liderului SUA, Donald Trump.

Judecând după aspectul exterior, în paharul lui Trump era cola. Presa a scris în mai multe rânduri despre pasiunea lui Trump pentru cola și afirmau că la masa lui din Biroul Oval există un buton special pentru a solicita această băutură. Președintele american nu a negat că îi place cola și hamburgerii, însă a afirmat că are totuși o alimentație sănătoasă.

Fluxul de știri
0