Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

A început întâlnirea Putin-Trump în marja summit-ului G20 de la Osaka - VIDEO

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп во время беседы на полях саммита лидеров "Группы двадцати" G20 в Гамбурге
Президент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп во время беседы на полях саммита лидеров Группы двадцати G20 в Гамбурге - Sputnik Moldova
Abonare
Președinții au avut deja o scurtă discuţie "din mers" înainte de a participa la sesiune de fotografiere şi începerea summit-ului G20 d ela Osaka.

BUCUREŞTI, 28 iun - Sputnik. Întâlnirea dintre președintele rus Vladimir Putin și omologul său american, Donald Trump, se desfășoară în marja summit-ului G20 de la Osaka, Japonia.

Anul trecut, Trump a cerut o întâlnire planificată cu Putin la summit-ul G20 de la Buenos Aires, Argentina, în urma unui incident naval în Marea Azov, când trei nave din marina ucraineană au trecut granița Rusiei, au intrat în apele teritoriale ruse închise temporar și au început să se îndrepte spre strâmtoarea Kerci. Navele au fost reținute după ce nu au răspuns la o cerere legală de oprire. Moscova a condamnat incidentul ca o provocare din partea Kievului.

În această lună, consilierul pentru securitatea națională al Casei Albe, John Bolton, a declarat că Trump așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu omologul său rus în marja summit-ului G20 de la Osaka.

 

Fluxul de știri
0