Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Piața Centrală, iarăși fără conducere – de ce a plecat directorul numit acum patru zile

© Sputnik / Miroslav RotariPiața Centrală
Piața Centrală - Sputnik Moldova
Abonare
Șefii de la Piața Centrala nu se prea țin în funcție – a plecat și cel numit pe 24 iunie. Iată cine îl va înlocui.

CHIȘINĂU, 28 iun – Sputnik. Viorel Braga, cel care a fost numit în funcția de șef la Piața Centrală pe 24 iunie, după demiterea fostei conduceri, a plecat și el, după doar patru zile de activitate. Anunțul a fost făcut de primarul interimar al Capitalei Ruslan Codreanu.

”Deși a început în forță, având echipă și un plan bine pus la punct, din motive de sănătate a trebuit să se retragă. Îmi pare rău și-i doresc foarte multă sănătate”, a scris Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Primarul a informat că, de astăzi, noul director interimar la Piața Centrală va fi Iurie Vasilenco. Codreanu a menționat că acesta este u om cu experiență în domeniul juridic, ”care vine din sistemul organelor de drept și a activat ca ofițer de investigare a fraudelor economice”.

Amintim că Viorel Braga a înlocuit-o în funcția de șef la Piața Centrală pe Lilia Buștiuc, dup ce primarul interimar al Chișinăului, Ruslan Codreanu, a demis întreaga conducere a întreprinderii, numită în funcție cu doar două luni în urmă.

Drespectivă a fost luată în urma unor demersuri oficiale depuse la Primărie de agenți economici cu activități în Piața Centrală, care acuză fapte de corupție ale conducerii întreprinderii municipale, inclusiv presiuni și solicitarea unor taxe neoficiale.

Fluxul de știri
0