Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu va efectua o vizită oficială la București - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
La invitația președintelui României, Klaus Iohannis, prim-ministrul Maia Sandu va efectua o vizită oficială la București pe 2 iulie.

CHIȘINĂU, 26 iun - Sputnik. Premierul Maia Sandu a avut o convorbire telefonică cu Klaus Iohannis și a anunțat că la invitația șefului statului român va întreprinde o vizită la București, pe 2 iulie.

”Îi mulțumesc Președintelui Iohannis pentru invitația de a întreprinde o vizită oficială la București pe 2 iulie. După vizita la București, mă voi afla într-o vizită oficială la Bruxelles pe 4 iulie.

Premierul Maia Sandu i-a mulțumit Președintelui Iohannis pentru sprijinul constant acordat de România cetățenilor din Republica Moldova. Am discutat despre necesitatea avansării în implementarea proiectelor comune dintre România și Republica Moldova.

La rândul  său, președintele Iohannis a dat asigurări privind susținerea domniei sale și a României în procesele de integrare europeană a Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0