Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Declarație: Când vor intra rachetele „S-500” în dotarea armatei ruse

© Sputnik / Alexeï Malgavko / Trecere la banca de fotografiiRachete - Imagine Simbol
Rachete - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Noile sisteme de apărare antiaeriană S-500 vor intra în dotarea forțelor armate ruse în următorii ani, a declarat vicepremierul rus, Iurii Borisov.

CHIȘINĂU, 26 iun – Sputnik. Sistemele de apărare antiaeriană S-500 vor intra în dotarea forțelor armate ruse în următorii ani, a anunțat vicepremierului Rusiei, Iurii Borisov.

Sistemele S-400 cu care este dotată armata rusă la ora actuală - Sputnik Moldova
Rusia
Sistemul antirachetă S-500 - arma care dă fiori Occidentului

“Testările prealabile au permis Ministerului Apărării al Rusiei să ia decizia de reducere a termenelor de demarare a livrărilor în serie forțelor armate a sistemelor de rachetă. Drept urmare, sistemele S-500 vor intra în dotarea regimentelor antiaeriene în următorii ani”, a declarat Borisov la Forumul Internațional de tehnică militară „Army – 2019”.

“În prezent se desfăloară testările etapizate a diverselor elemente ale S-500 cu efectuarea lansărilor de rachete care nu au analogii în lume”, a menționat vicepremierul rus.

Fluxul de știri
0