Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Declarație: Când vor intra rachetele „S-500” în dotarea armatei ruse

© Sputnik / Alexeï Malgavko / Accesați arhiva multimediaRachete - Imagine Simbol
Rachete - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Noile sisteme de apărare antiaeriană S-500 vor intra în dotarea forțelor armate ruse în următorii ani, a declarat vicepremierul rus, Iurii Borisov.

CHIȘINĂU, 26 iun – Sputnik. Sistemele de apărare antiaeriană S-500 vor intra în dotarea forțelor armate ruse în următorii ani, a anunțat vicepremierului Rusiei, Iurii Borisov.

Sistemele S-400 cu care este dotată armata rusă la ora actuală - Sputnik Moldova
Rusia
Sistemul antirachetă S-500 - arma care dă fiori Occidentului

“Testările prealabile au permis Ministerului Apărării al Rusiei să ia decizia de reducere a termenelor de demarare a livrărilor în serie forțelor armate a sistemelor de rachetă. Drept urmare, sistemele S-500 vor intra în dotarea regimentelor antiaeriene în următorii ani”, a declarat Borisov la Forumul Internațional de tehnică militară „Army – 2019”.

“În prezent se desfăloară testările etapizate a diverselor elemente ale S-500 cu efectuarea lansărilor de rachete care nu au analogii în lume”, a menționat vicepremierul rus.

Fluxul de știri
0